torsdag 18. juli 2013

Nakumuli og Nansamba i Uganda


Her er bilder fra uka vår i Kampala, Uganda: 

I Uganda var ikke våre norske navn gode nok, så vi ble tildelt tradisjonelle ugandiske navn. Tuva fikk navnet Nakimuli (betyr blomst) og Linda fikk navnet Nansamba ("healeren"). 

Kampalagjengen planlegger seminarer i Nairobi, Kenya for kommende uke i Kampala. Her sammen med våre lokale, Ronald og Brenda, som vi har gitt norske navn til; Roald og Berit.


Forlegne trådte vi opp på offentlig svømmebasseng som eneste hvite i bikini. Fikk noen blikk da vi skulle lære Ronny å svømme. Lokal svømmekonkurranse ble det også. Tuva vant!Det er ikke uvanlig å fylle bilene til randen av mennesker når man er i Afrika. Her er deler av team Trondheim og Oslo.
Livreddende førstehjelp utført av beste helsepersonell, eller?..

Teambuilding – forflytte fotball med hoder og lage høyest pyramide.

Dagens outfit! 
Klare for volleyball (endelig kunne vi vise våre sensuelle knær). 
Volleyballbanen på St. Martins (skolen vi holdt seminarer på) er en stor betongklubb med snublehull.
Hvor er Willy??
Vi besøkte Trondheimsteamet i Ndejje en dag, og så på CHRISC arbeid der. Her lager vi Chapati. Tuva fikk skryt for kjevlinga – hun svarte ydmykt ”Its just like baking homemade pizza”. 
I Ndejje har de kleine selskapsleker… Linda måtte shake med det geiteskinnet foran alle.Linda vant frisørtime på en lokal komedie kveld på teateret. Resultatet ble rasta med afro og brunt hår. Det var jo litt smell. Tuva lo i 3 timer. Boda boda (motorsykkeltaxi) ble vårt faste framkomstmiddel i Kampala.
Tuva kunne ikke være dårligere enn Linda, og brukte derfor alt for mye tid og penger på rastafletter i hele håret, inkl extentions som ble brent inn i håret. Afrikanerne syntes vi så kjempefine ut, vi var litt uenige..
StudentKRIK Kristiansand har fått fem nye medlemmer, yay! Dawson ble svært glad i nugatti, og har bestemt seg for å begynne å importere og bli rik.1 kommentar:

  1. Herlig, jenter!! Mange gode minner som vender tilbake :) Ser ut som dere har hatt en god uke. Imponerende hår, btw!

    SvarSlett