torsdag 4. juli 2013

CHITUFU - jeg er enig


Vedlagt ligger et kleint dikt fra en overtrøtt Linda. 
Dagene flyr
Bloggen blir styr
Vi leker og ser
vi vil lære mer
seminarer i fleng - vi er sent i seng
Fanaka og Fanhari - en overlegen safari
til ære for dem, som gir barna et hjem ( på dagtid hvertfall)
Chrisc er bra - å ja - vi roper HURRA!!

Dagene i Kenya har gått med til seminarer, teambuliding og planlegging til Uganda. På tirsdag dro vi ut og besøkte to av CHRISC sine prosjekter. Fanaka er et prosjekt som samler gatebarn på dagtid. Her får de leke, lære og snakke om Jesus. Fahari setter fokus på kvinner/jenter og gir dem mulighet til å utfolde seg i alle mulige kreative retninger.


Før vi reiste fra Moshi var en gjeng av oss på Safari (ja vi så ville dyr..jeg våkna med en buffalo ved teltinngangen også. også var det en ganske så frekk bavian som hoppa inn bilvinduet og tok brødet vårt..typisk bavianer). Men, dette bildet er fra Masaibyen i Ngorogoro. Her blir damene dressa opp og tatt med i dansen.


Her er vi på besøk i Fanaka prosjektet til CHRISC. Ikke akuratt den mest oppdaterte og velluktende bygningen, men det er jo litt blått og koselig da. De liker farger her i Afrika.


 I Fahariprosjektet fikk vi en helt fantastisk oppvisning av jentene. De brilijerte både med sang og dans og toner som kunne framkalle tinitus.


Ingen bombe - vi satt fast i kø en stund..noen timer. Men selgerne er ikke langt unna her heller. Denne karen vil selge oss masaitepper - han er jo litt søt da. "I don´t like picture" - oooops..


Foreløpig vårt eneste bilde av Kampalagjengen. Brenda og Ronald (ronney). Her er vi ganske hippe og spiser pizza. Når lugandaen dominerer middagsbordet og jeg og Tuva også ønsker å delta har vi funnet et ord som passer til alt; chitufu (jeg er enig).


Her besøker vi en av mange slummer i Kenya. Mye sterke opplevelser, men mye livsglede blant innbyggerene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar